3 najbolja alata za Giveaway izvlačenje

Da li imate problema da nađete savršeni anat za Giveaway izvlačenje? Kompanije i influenseri ovih dana koriste prednosti Instagram Giveawaya više nego ikada, a sve u nastojanju da promovišu svoje proizvode, dođu do novih korisnika i (ono najbitnije) čak steknu nove pratioce.

Nije ni čudo zašto se svi uključuju – ko ne voli dobar poklon!? 

Ali kako vi da organizujete Giveaway? Bez brige! U ovom blogu izdvajam za vas sve što će vam pomoći da organizujete svoju fantastičnu nagradnu igru, kao i informacije kako da izaberete one koji se vašem cilju i budžetu najviše odgovarati. 

Spremite se… vreme je da dođete do novih pratilaca!

Šta je Giveaway?

Šta je Giveaway

Giveaway je nešto što kompanija ili influenser besplatno daje svojim klijentima kako bi poboljšala svest o brendu ili povećala prodaju. Najpoznatiji oblik je Giveaway na Instagramu, koji najčešće koriste instagram profili kako bi došli do većeg broja pratilaca. To je promotivni alat koji može da varira u velikoj meri po veličini i vrednosti.

 

Giveaway se može podeliti u dve vrste:

Takmičenja – gde brend nudi nešto vredno najboljem kandidatu odabranom na osnovu specifičnih pobedničkih kriterijuma.

Nagradne igre – gde nema kriterijuma za pobedu i pobednici se biraju na osnovu sreće u žrebu.

Kod nas je najviše zastupljen drugi oblik.

 

S obzirom na to, poklon može biti bilo šta, od besplatne ponude proizvoda ili usluge do sveobuhvatnog petodnevnog odmora, kozmetičkih proizvoda, skakanja iz aviona… u zavisnosti od obima i svrhe poklona.

Ljudi vole Giveaway jer se od njih očekuje samo mala akcija, a nagrada je često veoma vredna.

Zašto vam je potreban alat za Giveaway izvlačenje?

Odabir nasumičnih pobednika za Instagram Giveaway poklon je najbolji način da se obezbedi pošteno i zabavno takmičenje za sve učesnike.

Ne samo da ovi alati nepristrasnost, već mogu i povećati vidljivost vašeg brenda kroz rast pratilaca i interakciju sa kupcima. Osim toga, to govori da ste pravedna kompanija koja poštuje svačiju šansu da pobedi!

 

Šta je alternativa alatima za Giveaway izvlačenje?

Pa, to je stari dobar papir i olovka + sati nepotrebnog pisanja ili analiziranja. Slažete se da ne zvuči sexy. 

Oni napredni mogu koristiti Excel i neku ekstenziju za izvlačenje pratilaca, ali i u tom slučaju će glava boleti posle par minuta rada. Alati za Giveaway izvlačenje su uglavnom jako jednostavni i potrebno vam je samo minut-dva da dođete do pobednika.

3 najbolja alata za Giveaway izvlačenje

U nastavku se nalaze alati za Giveaway izvlačenje koje sam testirao sa klijentima u prethodna 3 meseca.

Osim samih linkova, možete pronaći i mali opis koji će vam pomoći da izaberete onaj alat koji vama najviše odgovara.

WASK.COM Giveaway izvlačenje

WASK.COM - jeftin i sveobuhvatan alat za Giveaway

Wask.com je sajt koji nudi sve vrste funkcija i alata. Alat je besplatan oi možete ga koristiti kako biste dobili nasumične pobednike vašeg Giveawaya, ali i za druge tipove nagradnih igara. Koje su alternative giveawayu, možete pronaći u ovom blogu Sveobuhvatni vodič: Kako napraviti Giveaway i duplirati broj pratilaca?

Šta vam je potrebno da koristite ovaj alat?

Sve što vam je potrebno da odradite izvlačenje na Giveawayu preko ovog alata je da unesete URL svoje objave na Instagramu

Dodirnite 3 tačke na objavi, kliknite na deli i tu vam se nalazi opcija da kopirate link (URL). Unesite u wask taj link i alat će automatski povući komentare i pronaći pobednika poklona.

Ceo proces traje samo par minuta.

Takođe, alat je jednostavan za korišćenje i jasno pokazuje sve rezultate tako da nema zabune.

Instagram Random Comment Picker

Instagram Random Comment Picker

Instagram Random Comment Picker je još jedan bespalatan alat. Kako biste koristili ovaj alat neophodno je da se prijavite preko Facebooka sa kojim je povezan vaš Instagram nalog. 

Nakon prijave unesete URL kao u prethodnom primeru i alat će sam izbaciti pobednika. Alat ima opciju i dodatnog filtrianja koji će vam uštedeti vreme i eliminisati one ljude koji nisu na pravilan način ispunili zahteve Instagram Giveawaya.

 

Ovo je alat koji sam do sada najviše koristio, glavna mana je što morate se povezati preko Facebook stranice kako biste imali pristup alatu.

AI Grow giveaway izvlacenje

AI GROW - napredni alat

AI Grow je jedan superioran alat za automatizaciju na društvenim mrežama čija moć je mnogo veća nego alat za Giveaway alat za izvlačenje. Ipak, može poslužiti u tu svrhu. Ovaj alat preporučujem mlađoj publici i ljudima sa malo većim znanjem digitalnih tehnologija.

Celokupan alat radi za:

  • Automatizaciju akcija
  • Postavljanje okidača (trigera) koji pokreću neku akciju
  • Zakazivanje kada neka akcija treba da se odradi
  • Pravljenja toka akcija

Kao što sam rekao, ovaj lat je kompleksniji, ali naprednim korisnicima može otvoriti nove mogućnosti i zahteve.

Zaključak

Nadam se da vam je ovaj blog olakšao u izboru idealnog alata za izvlačenje Giveaway pobednika. Ne zaboravite da pročitate tekst Kako napraviti Giveaway i duplirati broj pratilaca. Gde se nalaze sve informacije koje vas zanimaju u vezi organizovanja Giveawaya.

Pozdravite nove pratioce, neka vam obezbede još brži rast na Instagramu!

Sadržaj

Podeli i pomozi da ovaj blog dođe do što većeg broja ljudi!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Pogledaj i ovo