Kako uspešno vratiti instagram nalog - Bez mejla, korisničkog imena ili broja telefona, šifre

Desilo ti se da si pokušao da se prijaviš na Instagram ali bezuspešno. Problem je i što se ne sećaš broja telefona, imena niti mejla. Nema razloga za brigu. U ovom blogu ćemo dati odgovor na pitanje “Kako uspešno vratiti instagram nalog”.

I da, neće ti biti potrebni pomenuti kontakt podaci.

Kako uspešno vratiti instagram nalog bez šifre (lozinke)

Kako uspešno vratiti instagram nalog bez šifre (lozinke)

Svima se dešava da zaboravimo lozinku. Nekada se čak prijavimo i dugo vremena nam ostane profil prijavljen. Prosto zaboravimo sa kojom smo se šifrom prijavili. Ovo je način da vratite profil u tom slučaju.

1. Koristi Facebook da vratiš Instagram profil

Ako si povezao svoj profil sa svojim Facebook nalogom, najlakši način da povratiš profil je tako što ćeš se prijaviti prvo na Facebook, a nakon toga koristit Facebook kako opciju da se prijaviš na Instagram. Ovo funkcioniše samo ako su nalozi povezani.

Dovoljno je da klikneš na Log in with Facebook (Prijavi se preko Facebook-a) i to je to. Ove dve društvene mreže koriste iste baze tako da se može koristiti jedna za prijavu na drugu.

2. Resetuj lozinku i izaberi novu šifru

Ako ti je bitno da znaš koja ti je šifra na Instagramu, onda je ovo pravi način za tebe. Neophodno je da imaš mail ili broj telefona preko koga si se prijavio. Jer će preko tih platformi biti poslata poruka za resetovanje šifre.

Kako teče procedura. Prvo tražite da promenite šifru. Onda unesite mail ili broj telefona. Stićiće vam na mail/broj telefona poruka koja u sebi sadrži kod. Taj kod treba kopirati na predviđeno polje unutar Instagrama. Kada to uradite otvoriće se novi razor gde možete da upišete šifru.

Kako uspešno vratiti instagram nalog bez mejla ili broja telefona

Kako uspešno vratiti instagram nalog bez mejla ili broja telefona

Pokušali ste prethodno, ali ste shvatili da više ne posedujete mejl niti broj telefona sa kojim je napravljen vaš Instagram, ovo je rešenje.

1. Kako uspešno vratiti instagram nalog bez mejla

Ako nemate pristup mejlu, pokušajte da se prijavite preko broja telefona.

U slučaju da koristite pregledač, dobićete link za vraćanje naloga. Korisnici aplikacije, dobićete kod za prijavu.

2. Kako uspešno vratiti instagram nalog bez broja telefona

Idealno je da znate mejl sa kojim ste prijavljeni na Instagram nalog. Dakle, idite na prijavu preko mejla, oni će vam poslati poruku. U poruci se nalazi link preko koga možete da povratite nalog.

 

Ako ste zaboravili mejl, pokušajte da vratite. Većina mejlova zapravo traži rezervnu mejl adresu. Možda je to adresa na koju možete pristupiti. Kada pristupite, ponovite sve kao u prethodnom koraku.

3. Nemaš ni mejl ni broj telefona? I za to ima rešenje

Možete povratiti nalog koristeći korisničko ime. Kliknite na “Zaboravili ste lozinku“ ili pomoć pri prijavljivanju. U prostor koji vam je dat unesite korisničko ime. Onda će vam prikazati delimično na koju adresu se šalje mail. 

Tu možete videti koliko taj mejl ima karaktera i kako otprilike je imenovan. Tako možete doći do originalne adrese.

Ako se ne sećate ni imena, ni mejla,ni šifre

Potražite korisničko ime na drugim društvenim mrežama. Možda je isto kao na TikToku ili Twitteru. Na kraju krajeva, pitajte svoje prijatelje. Možda se oni sećaju imena vašeg profila.

Ako ne možete da ga pronađete, obratite se korisničkoj podršci na Instagramu

Recite da je vaša stranica hakovana. Ako ste entuzijastični dajte i vaše viđenje.

Takođe možete otvoriti i  novi nalog. Ponekad je lakše nego se boriti sa Centrom za pomoć.

Plašiš se da ti je profil hakovan?

Instagram profil mi je hakovan (1)

Realnost je da sve veći broj ljudi se plaši da je njihov profil zapravo hakovan. 

U toj situaciji je najbitnije delovati odmah. Najbolja stvar koju odmah možeš uraditi je odmah promeniti šifru. Kasnije možeš da preduzmeš druge preventivne korake. Poput korišćenja dvostruke verifikacije. Kako ne bih previše dužio, više možeš pročitatiu blogu:

Instagram profil mi je hakovan.

Sadržaj

Podeli i pomozi da ovaj blog dođe do što većeg broja ljudi!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Pogledaj i ovo