1 na 1 konsultacije za društvene mreže

Nemaš 5 godina da provedeš učeći marketing?

Nikakav problem!

Treba ti savet kako da povećaš performanse prodaje ili razviješ brend na društvenim mrežama?

1 na 1 konsultacije su tu da ti pomognu!

1 na 1 Konsultaciije za društvene mreže Nikola Ognjanovic

Kome konsultacije mogu najviše pomoći?

Želiš da lansiraš biznis i značajno da unaprediš prodaju, a nemaš novca da angažuješ agenciju?

1 na 1 konsultacije za društvene mreže su prava stvar za tebe. Zajedno ćemo kreirati plan za tvoj biznis u skladu sa tvojim budžetom, vremenom i potrebama industrije u kojoj se nalaziš. Od kreiranja brenda i brending strategije, preko marketing plana, pa sve do rešavanja tehničkih problema. Moje iskustvo se gradilo na malim biznisima, zato ću slušati tvoje potebe i razumeti tvoje preduzetničke muke.

Srce ti je puno strasti da tvoj projekat zaživi i doživi svoj maksimalni kapacitet, ali agencije su previše skupe da bi ih plaćao svakog meseca. 

Tu sam da pomognem! Hajde da kreiramo zajedno Start Up koji će da poljulja tržište i da odmah na početku zatresemo tržište kreativnim i inovativnim pristupom.

Situacija na tržištu je sve gora. Dok radiš u ekselu i pišeš izveštaje, nemaš vremena da ispratiš sve promene koje nestaju.

Bio sam u tvojoj koži, znam taj osećaj. Brojke su crvene, a tebi treba brzo rešenje! Mogu ti pomoći. Moj zadatak je da ispratim svaku promenu i da ti jasno ukažem na nju. Jednom kad ti pomognem da se brojke opet zazelene, postaćemo drugari, a ne samo klijenti!

Mučiš se sa pratiocima i ne znaš kako da dalje proširiš biznis? Trebaju ti nove ideje?

Ili sa druge strane ne znaš kako da sastaviš ponudu i naplatiš tvoju uspešnu stranicu?

Mogu ti pomoći. Jer sam bio sa druge strane i gledao kako najuspešniji influenseri to rade. Hajde da napravimo plan koji će te postaviti na nivo Celebrity-ja.

 

Stvar u koju verujem su lični brendovi. Njihova moć je sve jača, međutim svima njima, kao i tebi, potrebna je pomoć da se probiju i pokupe najlepše prodove.

Od life-couch-ova, preko dizajnera interijera, marketing kreatora, do fitnes trenera. Sa svima njima sam radio i pomagao im da ostvare finansijsku slobodu i žive od svog rada (i to jako dobro). Da li si i ti spreman da postaneš deo ekipe najuspešnijih?

Koje su najčešće teme 1 na 1 konsultacija?

Klikni i saznaj!

Kako izgleda proces 1 na 1 konsultacija?

Konusltacije za društvene mreže
Konusltacije za društvene mreže
5/5

Zašto da mi veruješ?

U prethodnih 6 meseci...
150 000 € potrošenih u oglašavanje
Raznovrsnost u radu
450+ kampanja do sada
Različiti klijenti
40+ zadovoljnih klijenata
Dobri rezultati na prvom mestu
6,5x prosečni povraćaj na uloženo
Nikola Ognjanovic

Pratila sam Izuvanje na instagramu i kako mi se svideo sadržaj, rešila sam da zakažem konsultacije.

Nikola mi je pomogao da unapredim pisanje na društvenim mrežama i da bolje iskomuniciram sadržaj koji pišem na sajtu sa pratiocima na društvenim mrežama.

Strpljenje tokom predstavljanja planova i dostupnost vezano za neke ad hoc situacije su nešto što bih istakla.

Marija O. Dašić

Nikola je prije svega jedna divna osoba, zna šta radi i umije slušati klijenta, te dati tačne upute kako postići određeni cilj. Slušajući njegova upustva i dodavajući ono nešto “svoje”, uspjela sam za relativno kratko vrijeme da narastem od manje od 2k pratitelja do 4K+ (i dalje rastem).

S Nikolom sam se savjetovala oko cijelog brendinga jer dosta stvari i sama znam ali mi je trebalo neutralno objetivno misljenje s vana da bih napravila određene promjene i postigla svoje mjesečne ciljeve.

Moj rast je strategijski, i ako pričamo u biznis smislu, ja sam već završila s poslom za 2021 jer mi je exposure pred pravim ljudima dovelo izuzetno dobre klijente. Nikolu sam preporučila svima jer sam zaista zadovoljna njegovim doprinosom na moj rast i učenje

Zerina Zinger

Koja je cena konsultacija?

40 € po satu je cena konsultacija.

Cena konsultacija se naplaćuje po satu.

U slučaju da konsultacije pređu sat za manje od 10-15 minuta, neće se računati novi sat. Ispalta se vrši avansno.

Mogu biti online ili uživo (ako je Beograd). 

U jednom danu može biti maksimalno 2 spojena termina.

Rezerviši već danas!