Nikola Ognjanovic marketing
uxcel
Ćao ja sam

Hej, ćao! 👋 Ja sam Nikola, strastveni digitalni strateg, PPC Specialist i kreativac sa više od 7 godina iskustva u izradi jedinstvenog sadržaja i digitalnih kampanja koje koriste najučinkovitije taktike rasta. Za sve ovo vreme imao sam zadovoljstvo raditi u B2C, B2B, e-Commerce, kao i u  agencijskim okruženjima.

Volim blisko sarađivati s osnivačima, influenserima, ličnim brendovima i brendovima koji su e-trgovini i razvoju i implementiranju sadržaja i strategija usmerenih na rezultate koje su fokusirane na tehnike rasta, koje istovremeno grade brend i povećavaju profite samih biznisa.

kako to uspevam?

Brojevi najčešće pokazuju ono što reči skrivaju. Pritom, ne mislim na analitiku kao na bacanje pogleda u tvoju analitiku. Razumevanje rezultata, strategija i taktika koje su korišćene najbolje uvidim kroz besumično kopanje analitike. Ovaj deo čini gotovo 60% svakog projekta na kome radim. Ako ste zamenili osobu u marketing timu ili ste doživeli Burnout, sve će se pokazati u analitici. Isto tako svaki put kada ste pogodili pravo u centar.

Odmah da napomenem, ovo ne znači da sam stručnjak za vašu industrije, niti da znam vaše kupce ili korisnike od vas. Ono što mogu je da prepoznam paterne i da uz par pravih informacija sa vaše strane mogu da okrenem stvari tamo gde vi želite. Kako? Pa to je ono što plaćate ojom uslugom, dugu kilometražu u rešavanju marketing problema kompanija poput vaše + sate i sate edukacije kod svetski prepoznatih stručnjaka. 

Kreiranje savršenog pristupa nije jednostavno poput 2+2. U celom procesu biće grešaka i one su neophodne. Kako ni sam ne verujem u ideju “jedno rešenje za sve probleme” tako i moj pristup je sačinjen od grešaka. Međutim, te greške su često neosetne za vaš budžet i isto tako veoma transparentne  i dobro komunicirane. Transparentnost je ključ dobre saradnje – ono što bih podvukao je da ona mora biti stvarna i obostrana.

Kako živim u svetu marketinga i konstantno plivam na talasima raznim marketing pristupa, mogu da ti pomognem i kažem koji talas je pravi za tebe.

Brojke koje pokazuju moje iskustvo

1
tržišta
1 %
prosečno poboljšanje
$ 1 k
potrešenog u oglašavanje

Edukacija

Marketing inžinjering i komunikacije

fon master marketing

Menadžment i organizacija

Najnoviji sertifikati