Dobrodošli u Izuvanje Riznicu

Možete pronaći besplatne alate, kao i materijale koje možete koristiti kako bi došli do boljih rezultata na društvenim mrežama!

BESPLATNI ALATI

INSTAGRAM ANALITIKA

NINJALITICS

Ninjalitics je odlična stvar za određivanje rezultata preduzeća. Na vama je da ukucate vaše korisničko ime i nakon toga vidite koji procenat ER (nivoa angažovanja) imate.

Ako je više od prosečnog idite na povećanje broja pratilaca, ako je niži povećajte kvalitet objava.

CENA TVOG PROFILA

ODREDI CENU TVOG PROFILA

Ako si influenser ili želiš da angažuješ influensera ovde možeš dobiti smernicu koliko profil vredi. Ovo su cene prilagođene zapadu, možete ih podeliti sa  3 ili 4 i dobićete okvirnu brojku.

LAKO DO DOBROG DIZAJNA

ODLIČNO ZA POČETNIKE U DIZAJNU

Canva je alat koji menja pravila igre za male biznise na instagramu. Poseduje gotova rešenja, laka je i praktična što je čini savršenom za početnike.

MATERIJALI

Radeći na brojnim projektima i za brojne klijente, osetio sam potrebu da nalazim materijale koji će mi pomoći u radu na društvenim mrežama. Preuzimao sam brojne materijale sa mailing lista najvećih svetskih stručnjaka i blogova i prilagodio ih projektima koji se mene tiču.

Ne želim da materijale držim samo za sebe, već želim da ih podelim sa vama, da vam olakšam pri vašem radu na digitalnim kanalima. Ono što je bitno je da istaknem je da će ovi materijali nekome biti blago a nekome još jedan fajl koji je završio u Download Folderu. 

PLANIRANJE

Ovde se nalazi moj mesečni planer objava.

Najpre, popunite plan po društvenim mrežama a nakon toga u ostalim Sheetovima popunjavajte po društvenim mrežama. Bitno je kreirati plan ali isto tako i redovno ažuriranje i učenje iz grešaka..

KNJIGA BRENDA – STARTER PACK

Kreirate brend?
Ovo je prava forma za tebe.

U ovom dokumentu možete pronaći sve ključne informacije koje su vam bitne kako bi svoj brend postavili na noge.

Dovoljno je da popunite ispravno formu i doćićete do odgovora za sva vaša pitanja.

FORMATI 

Sve dimenzije koje su vam potrebne na društvenim mrežama.

U ovom pdf materijalu možete pronaći sve dimenzije koje su potrebne da kreirate objave za vaše društvene mreže.